Fredagsfjong - og julebord klar.

Så var det jammen fredag igjen. Fy som ukene fyker nå opp mot jul. Hadde en veldig hyggelig kveld med gode venner onsdagskveld, før hverdagen dro meg tilbake til stress og vareplassering igår. Skal se om jeg ikke får lagt ut noen bilder fra kvelden iløpet av helgen. 

Syntes røde lepper er skikkelig digg så da gir jeg en liten inspirasjon på det. Skulle ønske jeg tørde trappe opp med knall røde lepper selv, men jeg er for stor pyse til det. Blir liksom ikke like fint på meg som på andre.
Og siden det er er julebord sesong topper vi på med røde negler. Må jo stå i stil.


Ha en riktig flott fredag og en god helg når den kommer ♥

Kommentarer

Iselin Renée

22.11.2013 kl. 08:17
Så fine rødfarger :)

Annette

22.11.2013 kl. 17:21
Iselin Renée: rødt er kjempe flott både på negler og lepper. Herlig med litt farge når klærne går mot mørkt i vintertiden :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits