Det snør, det snørOk, kansje ikke fullt så mye (gammelt bilde) men sånn til illustrasjon iallefall. 

Har hatt to dager på hjul. Kjørt fra butikk til butikk og sjekket julestatusen. Og igår fikk jeg kjenne på nesten alle årstider. Fra sol til regn. Fra regn til sludd og hagl og tilslutt snø. Den aller første snøen iår. Ekstra koselig ble det da jeg var i stavanger og det riktig begynte å lave ned. Brr var forferdelig kaldt og, men fikk meg i vinter og julestemning.

Missa båten med knappe 2 min. Ergelig da dette ene og alene skyldes morgenkø på veien! Suck.

Her imellom solskinnet i Ryfylket har jammen snøen lagt seg som et lite teppe på fjelltoppen. Guess it really is winter coming. På tide å finne fram de gode varme klærne. 

Står på hodet for å finne noe mat til i kveld. Skal ha noen gode venninner på besøk forening. Det blir kjempe koselig, men jeg har fremdeles ingen fjern ide om hva jeg skal servere. Får la de små grå få gå noen runder til så tenker jeg at jeg finner noe som ikke tar for lang tid. 

Ha en riktig god lille lørda´

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits