Home sweet home

Deilig å være hjemme i egen seng igjen. Det har vært en utrolig kjekk tur, men det er uansett alltid godt å komme hjem igjen.

For et hotell, for en konsert, for en tur! Vi burde alle bli flinkere til å reise bort å dyrke hverandre, kose oss og slippe unna hverdagens mas og kjas. Selv en liten tur på hytta i ny og ne hjelper på å lade batteriene. Hotellet var out of this world. Det må uten tvil være Oslo´s beste og flotteste pr. dags dato. Iallefall som jeg har besøkt.


Føler jeg har hatt ferie i en uke nå. Fantastisk deilig at du kan få den følesen av bare noen få dager borte. Fredagskveld hadde vi deilig Tapas middag på San Leandro på majorstuen. Crap service, men god mat og enda bedre selskap gjorde at vi hadde en kjekk kveld som vi tok videre til microbryggeriet for et glass og to før vi avsluttet kvelden.

Lørdag strålte endelig solen og vi fikk tatt oss en tur ut på promenaden. Tok turen innom Astrup Fearnley museet og promenerte litt på både tjuvholmen og aker brygge. Før vi måtte ta turen til gardemoen for hjemreise.

Dette har vært en helg med gode minner, god mat og god drikke. Gleder meg allerede til neste tur

Nå ropes det på søndagsmiddag hos svigers - vi har det godt. ♥

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits