Tigerstaden del II

Julen har ankommet tjuvholmen. Ååh det er så koselig når det faktisk blir mørkt allerede i fire tiden.

Konserten igår var veldig bra. Nickleback dro fram sine hits og publikum sang med. Jeg er veldig uenig i VG's såkalte musikkanmelder med terningskast 2 (denne kan du doble Morten). Var kjempe fornøyd med when we stand together og tromme soloen er rå! - rock on.

Nå er det snart klart for middag på San Leandro tapas på majorstua sammen med gode venner. Gleder meg masse til det. Må bare helt til slutt vise dere den gode servicen vi får her på the thief før jeg løper i dusjen.

Herlig camomille te og nyoppredd seng sto å ventet på oss etter vi kom hjem fra gårsdagens festivitas.

Det er deilig å bli tatt vare på. Nå løper klokka ifra meg. Må løpe.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits