Leopard love - fredagsfin

Leopard er jo en av høstens store trender. Selv prøvde jeg å få kloa i en high/low leopard kjole men da den ankom i posten var den så altfor liten (en av farene fra å bestille på nettsider som produserer i china) så den ble en handme down til min niese på 8 år - der passet den perfekt!

Hva da med litt leopard manicure? fant denne inspirasjonen og den kan lett kopieres med noen nailwraps som klippes til - topp med topplakk og du er klar for helgen. Personlig ville jeg nok gått for en lett beige underlakk, men den var fin au naturell også.

Nelly selger leopard wraps her. Riktig god helg ♥

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits