Back in business...


her


her

Long time no see.. Har vært for utmattet til å titte innom. Det går på høygir og det legges ned opp til 10 timer ++ på arbeid om dagen. Alt handler om å komme ajour og opp med jul/advendt.. Skuldrene ligger opp til ørene og selv i drømme går det i jobb.

Men idag er det fridag og skuldrene kan senkes litt ned igjen. (kontortid regnes ikke som jobb!).

Sto opp og her har frosten lagt seg over Rogaland igjen. Takk og lov for at jeg fikk byttet til vinterdekk igår. Akkurat i tide tydeligvis. Det er noe eget med disse morgene da du kjenner frostlukten. Lukter nesten som snø.


En uke til så tar jeg til Oslo og tigerstaden. Pakker kjæresten i kofferten og drar på kjærestetur med konsert og kos. Det er etterlengtet og jeg gleder meg masse. Trenger bare litt Inspirasjon til kofferten.. Føler for tiden at klesskapet er tomt.. hehe, noen som kjenner seg igjen? The thief, here we come... prepare.

Men seriøst - litt nye høstklær hadde ikke vært helt feil. så da blir det litt leting på nett etter noe kjekt og fresht som kan pakkes i kofferten om en uke.


Her


her


her


her


På tide å få gjort noe kontortid tenker jeg. Sitter og funderer på om jeg skal kaste meg på julebaksten også. Vi skal ha juleåpning på lørdag i butikken.... aner virkelig ikke hva vi skal finne på her. Så tips tas imot med takk. Ha en super duper dag og lille lørda` ♥

Kommentarer
Åh, så mye fint det var :)

Annette

06.11.2013 kl. 11:26
Mammaine: :) Ønsker ny garderobe til å nuts i :)
så fin blogg du har:)

Annette

06.11.2013 kl. 14:43
Stine Erichsen: tusen takk :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits