Last day of october

Tenk at siste dag av oktober allerde er her. Og imorgen så er det allerede november. Hvor ble det av alle disse dagene. Føler at hele september og oktober har flydd av gårde.

Var så heldig og hadde lunch date igår også - lucky me. Kan lett bli vant med å reise rundt og ha lunch dater.. hehe. Reiste til hinna og stadionparken for et besøk på ostehuset. Der har jeg aldri vært før men fy så koselig det var. Så her kommer jeg lett igjen. Siden det var nest siste dag av oktober og halloween rett rundt hjørnet følte jeg meg inspirert for å prøve noe nytt, så da ble det gresskarsuppe. Wow - den var utrolig god og mettende. Tror mulighetene for å finne en julegave eller to fra ostehuset er så absolutt tilstede da de hadde masse flotte delikatesser til salgs. nam nam.


Glemte neste å vise dere resultatet fra gårdagens gresskar utskjæring:man tager: Et valgfritt motiv + to ivrige barn til å fjerne innholdet. En nål eller annet lignende til å merke mønster på gresskaret før man begynner å skjære. obs obs - det kan ta tid.. ;) Det ferdige resultat med telys for stemning:

happy halloween

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits