There was lightning...

...and thunder. God morgen.

Kilde: Pinterest

Våknet i natt med et brak(bokstavlig talt) . Fy søren, ble blendet og huset ristet. Nattens tordenstom var rett over Klepp og det merktes. Det sto på som verst i, tja det føltes iallefall som en halvtime før det sakte drev videre. så søvnen i natt har blitt noe oppstykket.

Nå er jeg alikevell lys våken og skal snart i dusjen for å gjøre meg klar for dagen. Har fått klar beskjed av Legen om at jeg ikke får tenke jobb denne helgen og den skal absolutt brukes til avslappning. Hehe avslappning på resept. Fredag var dagen from Hell. Godt av jeg og Espen da skal ha en liten overnattingstur ned til Lyndal idag - Det skal bli deilig. En etterlengtet getaway tur. Kroppen skriker etter ferie og ro. Da får det bli en liten miniferie i helgen.

Nå får jeg svinge meg rundt å få i meg litt frokost før vi reiser nedover i 11 tiden. Timene flyr jo alltid så fort i morgentimene. Håper dere får en riktig god helg. I plan on it.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits