on the road

Phuuu, 50 min på tredemølla unnagjort. Den var tøff. Følte mest av alt å la være opptil flere ganger iløpet av den lille timen.. But made it through... Og gjett om det føles deilig.

Har hatt en dag på hjul. Butikkbesøk - fra nille til nille. hehe, av og til gjør det godt å komme ut og vekk fra din egen butikk - hilse på en kollega og to. Det blir så lite slikt ellers. Stoppa i Egersund og hadde deilig lunch hos Mocca. Søt liten Coffiehouse med god kaffe og mat. Så der fikk jeg besøk fra Kjæreste Espen. Det var digg.

Bra utvalg av masse gode delikatesser. Er du noen gang i Byen så må du sjekke den ut.

Dagens: Malaysisk suppe med kylling og foccacia.. ÅÅh blir sulten av bare tanken. Den varmet godt på en vindfull høstdag som dette har vært.


Mocca entrance.

Kjørt nonstop helt ned til Flekkefjord. Var en flott kjøretur med mange timer bak rattet. Men ble nå 4 besøk alikevell. Fortsetter turen imorgen men da litt mer i nærområdet var tanken. Så blir det fri i helga og en mulig tur til Lyndal for avslapping. Det kan trenges kjenner jeg. Er så mange syke rundt om kring på jobb nå at jeg føler at jeg vasser rundt i sykdom.. Usj og det liker vi ikke... Nei vil være friiisk... PleaseDet blåste godt ut over jæren idag. Høstvinden har kommet for å bli. Nå venter dusjen og så senga.. og dere: pssst det er bare 2 mnd igjen til jul ;)
Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits