Wrecking ball

3 toppen 4 timers søvn inatt. Øyne hovne som pingpong baller. Idag var dagen for sminkesparkel.. Noen dager må det full krigsmaling og en kopp kaffe for å kjenne seg noenlunne våken.

Her er mine nødvendige hjelpere:


Starter morgenen med en god ansiktkrem for fuktighet. Så kommer sparkelet i form av BB creme og foundation. Foretrekker å påføre foundation med kost for at den ikke skal bli for tjukk. Litt farge i kinnene som i mitt tilfelle er kremblush. Øynene må også få litt farge på og siden jeg har blå øyne blir det ofte bruntonede farger på meg. Jeg bruker den mørkeste brune som kajal ved å føre den på med en fuktig pensel - og tilslutt litt fuktighet og farge i form av min favoritt - Chubby stick fra Clinique. Voila. Klar for mandag.


 

På dager som dette skulle jeg ønske at jeg hadde full kontroll på makeupskapet og ikke alt stappet ned i en stor sminkeveske. Så kanskje en vakker dag kan jeg også på et like ryddig og oversiktelig makeup hylle som disse har:


Bilde 1// Bilde 2// Bilde3// Bilde4

Riktig god mandag ♥

Kommentarer
Så mye fint :)

Annette

18.11.2013 kl. 17:34
Mammaine: :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits