Weekends done..

Fytti så var det allerede søndagskveld. Aner virkelig ikke hvor denne helgen ble av. Ikke har jeg gjort særlig mye fornuftig heller dessverre..

Lørdagsformiddag var slumredag forran tven. Jeg godt nedpakket i teppet og galne husfruer fra USA - slik drama. Fytti jammen glad at mitt liv er spart for all sånn drama.

Denne uken har jeg virkelig tatt fram den indre husmoren og bakt hele 2 ganger. Utrolig nok. Jeg som kanskje baker 2 ganger i året.. hehe. Så på lørdagskvelden ble det surmelkskake til kvelds, ingenting så godt som lunken krydderkake direkte fra ovnen.

Begynner å skru hodet mot Halloween dekorasjon - må få pyntet litt på jobb iløpet av denne uken så pinterest er er god kilde til inspirasjon her. Vurderte et lite øyeblikk om jeg skulle tatt turen inn på jobb ikveld men la den tanken fort ifra meg.. blir fort flere timer når jeg først reiser inn for å rydde og jeg er enda 50% sykemeldt så det beste er å holde seg unna. Jeg har dessuten allerede jobbet for mange timer denne uken... 

Ny uke, ny muligheter - har dere noe spennende på planen dere? Fortsatt god søndag, nå skal jeg snart krype til sengs og ta med meg boken.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits