Two weeks to go... snart Halloween.


Kilde: Pinterest

Trick og Treat eller Knask eller knep... Det er mange meninger om denne nye tradisjonen. Men kommet for å bli det er den uten tvil selv om jeg til stadig får høre av mine kunder...Liker ikke dette her halloven styret, synes det er noe styggedom.. bla bla bla.. 

Me, I am a BIG fan. Synd at jeg ikke har egne barn som jeg kan utøve meg på, men jeg er heldig å ha ei tantejente som jeg får lov å hjelpe til med. Jeg jobbet et år som nanny i USA for laaaang tid tilbake og husker at jeg gledet meg til å få oppleve denne da ukjente merkedagen i norge. Så som 19 åring  hadde jeg mitt aller første møte med Amerikansk tradisjon, pumpkin carving og trick or treating... Utrolig gøy. 

Husk at det ikke nødvendigvis trenger å være så skremmende så om noen vil kle seg ut som prinsesser eller superhelter så er det helt ok.

Happy hunting...

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits