Work hard, play harder...

Midtveis i uken og 35 min unnagjort på tredemøllen. Phuu, rimelig varm i toppen nå ja. Fridag, eller la oss kalle det "fridag", for det blir vell aldri helt fridag eller?  Etter 2 dager på jobb er jeg egentlig ferdig med mine timer denne uken - i  og med at jeg egentlig er 50% sykemeldt så... Mohaha - Jobb igjen imorgen, men fredag er det ny fridag og langhelg.

                 

Dette var meg tidligere idag. Var så trett å sliten i kroppen etter gårsdagen senjobbing. De siste to timene gikk jeg på rein skjær vilje. Beina var blytunge. But I made it trough. Og jammen om jeg ikke klarte å ta meg sammen å kjøre en tur på mølla idag og. Det hjelper å sette på Netflix slik at jeg kan konsentrere meg om noe annen mens jeg kjører på (les går fort). Har begynt å se på Orange is the new Black. Funny.Senere idag er det prosjekt eplete som står på menyen. Det er så deilig å slappe av med en god rykende varm kopp te på kveldstid. Tørkede epleskiver, en dash honing (for sødmens skyld, I am afterall a sweetthooth!), rykende varmt vann og Tadaa. Voila her har du hjemmelaget eplete på en, to, tre.

Håper der nyter onsdag. God lillelørda´ til dere alle sammen. Er så koselig når dere kommenterer tilbake :)

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits