Ut på tur, aldri sur.

Det er et helt utrolig høstvær vi har om dagene. Og det beste er jo at bare du finner en krok i le varmer sola noe inmari. Soak it up, for om ikke lenge vil det være kaldt, kaldt, kaldt.


Vi gir oss ikke på tap - så idag har vi vært ute å befart 2 hyttetomter. Igjen i ryfylke men på Sjernarøy denne gangen. Det er en utrolig idyllisk og flott øy så om du ikke har vært her før bør du så abolutt ta en dagstur hit.


ankommer: Nord Hidle

Gutten med solen i ansiktet..Helgøy gjestehavn... 


Potensiell hytteutsikt dersom vi går får dette alternativet... Fyyyy søren for en flott plass (måtte bare sies) og så rolig. En fantastisk plass for å lade opp batterier. Med mulig for båtplass bak odden til venstre lengst inn i vika. When you wish upon a star.....

Kommentarer

Tina

12.10.2013 kl. 20:38
Halla!!!!!!!! Før jeg sier noe annet at dena blogen er den gøyeste blogggen på hele blogg, uten tvil! Jeg vil beklage at jeg ikke har skrevet kommentar før men nokjen gannger så er jeg barre litegrann utslitt så ender man opp med å la være. Det er jo nemlig ufattelig munge slemme som poster kommentarer. Jeg har selv opplevd uhøflige komenterer når jeg hadde bloggg. Det var sinnsykt sårende. Jeg håpper inderlig at du ikke får noen frekje komenterer og at du får kjempe mange flere flotte komenterer. Fordi jeg ikke lenger har blogg tenkte jeg at jeg skulle gi deg en lenkje til ein konkuranse som jeg akkurat har deltatt på. Premien er et gavekort. Jeg håper inderlig at jeg vinnner, men flaks så håper jeg at du skal! Det hadde vært koselig om du testet den!

Annette

13.10.2013 kl. 12:46
Tina: så utrolig hyggelig med så posetive tilbakemeldinger :) Nå har jeg vært heldig og vært foruten slemme og sårende kommentarer så langt (er nok ikke populær nok enda, hehe), men jeg ser jo at det er realiteten for veldig mange.
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits