No doubt about it..

Høsten er virkelig her... selv om kropen skriker etter varmende solstråler så må jeg innrømme at høsten har sine gode sider den også. Vi har forresten hatt en fantastisk nydelig høstdag her på vestlandet. Tenkte å dele noe av stemningen med dere.

Har fått tid til tur både på stranden og i parken. Til og med en tur til Ikea ble det tid til idag.. Angret nesten på den siste turen med en gang vi kjørte inn på parkeringsplassen. Hvorfor må det alltid være så fullt der? uansett hvilken tid på døgnet du er der så er det like fullt. Utrolig frustrerende for jeg hater køkultur. Men vi var ute iløpet av 15 min... All done for en god stund framover. Og jepp om du lurte. Julen var så deff kommet fram i buikken der.

Fant kastanjer i parken idag så etter det har jeg gått og nynnet på julesangen: chestnust rosting on an open fire... så det ble nesten litt julestemning på meg idag.. 

Espen ligger og snorker og jeg sliter som vanlig med å få sovne... Destressing med litt rolig musikk i bakgrunnet og krysser fingrene for at det ikke er så lenge til jeg kan krype tilsengs jeg og.. og våkne opp til helg. Deilige deilige helg. Håper dere alle får en flott helg - her skal den nytes i sitt fulle.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits