Rosa sløyfe - Pink october awareness month

Brystkreft rammer flere enn den som får det!

Oktober er rosa mnd - måneden der vi fokuserer på brystkreft saken. Brystkreft er den vanligste kreftformen hos kvinner. Så mange som hver 12 kvinne opplever å få brystkreft, et skremmende høyt antall. Personlig så kjenner jeg (dessverre) opptil flere som har blitt rammet av denne kreftformen, både familie og venner. Årsaken kjenner man dessverre ikke nøyaktig til.

Hver oktober går startskuddet for Rosa sløyfe-aksjonen. Denne er det kreftforeningen og brystkreftforeningen som står bak - helt siden 1999, og har siden starten bidratt med over 90 millioner til forskning og prosjekter i inn- og utland.

Jeg synes dette er er flott prosjekt og vil oppfordre alle til å støtte opp under dette. Kjøp en rosa sløyfe (eller flere) neste gang du er i butikken. De fleste store kjeder i Norge selger nå disse sløyfene og mange andre butikker har andre produkter som også er knyttet opp til rosasløyfe prosjektet. Så forresten en flott bok hos Narvesen som handlet om akkurat dette temaet. Tror det må bli min neste investering denne uken.

Løp å kjøp - vi kan ikke bry oss for mye! 

PS: husk å sjekke brystene dine, gå inn på kreftforeningssider å se hvordan, her. Den 12 oktober kommer forresten Rosa sløyfe bussen til stavanger slik at du kan støtte dem. info ligger på siden til kreftforeningen.

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits