Have u met Adam?

Onsdag allerede... halveis i uken og selv om jeg ikke burde så må det bare fikses et par ting til jobb... sa noen sykemeldt??

Sitter egentlig å venter på at godværet skal komme slik at jeg kan få tatt meg en tur ut på tur. Vi var forresten ute på en kjøretur igår. Til deilige deilige ryfylke, en virkelig perle i vårt fylke.

Espen og hans fam. hadde tidligere hytte der ute og etter den ble solgt for noen år tilbake har han drømt om å få sitt eget lille tilholdssted der ute. Først nå de siste ukene vi har virkelig kikket og undersøkt litt om mulighetene. Det hadde vært deilig å hatt en plass å trekke seg tilbake på å lade opp batteriene.

Vi snublet over en slik hytte i forrige uke og bestemte oss for å bruke gårsdagen til å utforske området og hytten på - for å se om det i det hele tatt var noe for oss. Så turen gikk til Ombo, ryfylke. Du må på en liten ferjetur for å komme over. Ombo er Rogalands nest største øy, beliggenhet i boknafjorden. Ca 1 1/2 times kjøretur fra Klepp - perfekt getaway.

Introducing Adam, også kjendt som Ombo-gubben....


Ser du?? ser ut som et ansikt som er hugget ut av fjellet... ganske så fasinerende. Og fjell er det nok av på Ombo. Fjell og skog, et eldorado for alle som liker å gå i skog og mark. Her ute viste høsten seg i sin beste fargedrakt. Utrolig vakre farger.

Jeg likte meg her.. Kansje ikke det rette tiden for å lete etter hytte i gråvær og til tider øsepøse vær. Men det var alikevell noe idyllisk med hele øya. Som om du gikk tilbake i tid. Veiene er supersmale og svingete.

Hytta var forholdsvis stor. 4 soverom, stort bad og et stort oppholdsrom med stue og kjøkken i ett. Perfekt størrelse, men yeiks for en plassering. Superbratt kjerrevei som vi slet med å komme opp i. Virkelig slet med, Espen måtte bakke flere ganger å ta fart for å i det hele tatt komme seg oppover. Veien ned til båtplassen var akkurat likedan. Og etter 10 min gange i de bakkene kjendte jeg at melkesyren begynte å piple i lårene. Tenk tanken da på vinterstid - is og slaps.. (slik vi har for det meste hele vinteren her i rogaland).... No way - blir jo livsfarlig.

Så for oss blir dette et nei. Vi får lete videre. Men det var alikevell en kjekk tur. Ombo har forresten en egen nettside. Sjekk den ut her.

Kommentarer

Tord Viktor

10.10.2013 kl. 01:29
Ombo-gubben ser ut som om en thurse, et troll eller en rise virkelig har satt seg der sin siste natt og ventet på soloppgangen, en gang for lenge siden. Det er underlig hva man kan finne av formasjoner i naturen.

Ombo ser ut som et flott naturområde. Jeg synes bildet av bekken/vannfallet/fossen(hvor stor er den? nok til å kalle det en foss?) var flott :)

Annette

10.10.2013 kl. 13:52
Tord Viktor: Tusen takk :) ombo var et kjempe flott naturområde. Fossen (velger å kalle den det var omtrent3/4 meter høy ca. hehe jeg har akkurat forklart min niese om trollene som blir til stein i soloppgangne :) morsom historie
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits