Doctors order....

Idag har jeg vært såkalt "sykemeldt" i en uke.. skriver i apostrof da jeg ikke har fått en dag fri fra jobb alikevell selv om jeg skal ha såkalt fred og ro fra den kanten(skal bare, skal bare...). Kjenner det ikke er lenge før jeg går helt i kjelleren og kroppen har sagt ifra.

Dro meg derfor til legen og fikk sjekket kroppen i tilfelle vitaminmangler og diverse. En vet jo aldri (selv om innerst var sikker på årsaken). Prøvene kom tilbake og jeg var i tipp topp form, men alikevell så sliter jeg med null energi og nedstemthet, for å ikke nevne dårlig søvn. Nå skal det sies at jeg har gått på høygir siden jul ifjor og som evig optimist håper jeg jo alltid at jeg skal klare å ta meg inn igjen. Den gang ei. Og for å være helt ærlig så er det litt nedtur....(jeg er ikke den som gir opp lett og jeg liker fortsatt jobben min).

Så nå skrus telefonen av - full fokus på egenhelse.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits