Helgetur er gøy

Reiste fra det verste høstværet her på fredagskveld til sommeren. Det lynte og tordna hele dagen og regnet ramla ned i bøtter og spann. Jammen godt at østlandet kunne by på noe bedre.

Har hatt to kjekke dager i spydeberg som faktisk ble til en liten harrytur også. When in sweden...

Eeelsker å gå i godteributikken. Utvalget er så mye større i sverige. Så det ble jo noen kilo med i bagasjen. Kremt, det sukkerstoppet må evt. vente til litt seinere. Blir jo som et lite barn sjelv når jeg kommer inn i de store godteributikkene. Jubel og glede.

Har sjekka inn på gardermoen idag og har allerede hatt møte i flere timer. Tar en tidlig kveld idag og koser meg med smågodt og boka. Godt å slappe litt av, da jeg av erfaring vet at morgendagen kommer til å bli en lang lang dag, faglig og sosialt.

Takk til Trine for to flotte dager i Spydeberg. Jentene som nyter en deilig sommerkveld med gode bobler.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits