Black and White, the party of the year.

Formen er overraskende bra etter gårsdagens festing. Godt at jeg var fornuftig innimellom og fikk bøtta ned litt vann også imellom alle boblene. Bare så synd at jeg ikke fikk knipsa noen bilder av meg selv også.. så typisk.

Gud for en kveld. Det er lenge siden jeg har hatt det så morro. Vi samla ca. 20 gode venner fra begges sider til en sommerfest og det ble en riktig høydare. Masse god mat (har tonnevis igjen), utrolig bra musikk og enda bedre selskap. Kunne nesten ikke blitt bedre. Det eneste som mangla var værgudene, det var litt kaldt og forblåst men ikke noe som ikke ovner, tepper og fyring i peisen ikke kan fikse. En stor takk til alle som kom, jeg storkoste meg fra begynnelse til slutt, og det tror jeg jammen de fleste andre gjorde også. Skulle jo ta tonnevis med bilder, men du vet hvordan det blir litt utover i godt lag. hehe en glemmer seg lett ut. Har faktisk ikke et eneste bilde av meg selv i finstasen(ene - de flotte bytter nemlig antrekk iallefall en gang iløpet av kvelden)

Alle var så flotte og pynta der de kom i alt fra smoking til flotteste kjoler. Kjekt å se at så mange kjørte stilen helt ut. Kanon gøy. Dette kan lett gjentas igjen. Gleder meg allerede til neste år.

Kveldens favoritt matbit - oreo ostekake i porsjonsglass. Espen diska opp med partylek - blodtrykksmåling til den store gullmedalje.. Må også få rette en stor takk til naboene som ikke surmula men heller var med å digga til ut i de seine nattetimer. Vi holdt støynivået gående noe lenger enn til 23.

Til slutt kom da regnet sigende i natten og med det trakk vi inn, iallefall de av oss som var igjen. Beste jengen. Det var bare så utrolig hyggelig. 

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits