D-day

God morgen og god lørdag.... Fikk ikke satt meg ned igår før kl. 23. Å fytti så trøtt jeg/vi var da.. Det gikk i ett fra kl. 11 til11.. hele 12 timer med party in the making. Er jo alltid evig optimist og tror at jeg har sykt god tid.. hehe. Vell kansje ikke helt som jeg trodde. Men iallefall opp igjen kl. 0900 idag så er det på an igjen..Et lite knippe med bilder fra gårsdagens kaos. Idag blir det siste finish på både pynting og matlaging (les oppvarming av mat). Så når klokka slår 17 er vi klar for innrykk håper jeg. Joda ting går etter planen, men timene har en tendens til å fly riktig så fort.

Været bestemte seg for å slå om i natt og det begynte plutselig å både regne og blåse godt... Det har jeg tydeligvis fått med meg i drømmeland for jeg drømte at alle 3 partytelt var rykket opp og kastet over til naboen.... giiisp. Heldigvis overlevde de nattens vindkast og står støtt og stødig enda. Et par blomster fikk seg en liten omgang men det ordnes kjapt. Som evig optimist krysser jeg fingrer for at det fikk regnet ifra seg i natt og at vi får opphold og stigende temperaturer utover dagen. 

Nei må løpe. Har litt dekorasjoner som må fikses før jeg stikker til frisøren. Fortsatt god helg alle mann og en riktig god lørdag. Håper dere får kose dere like mye som jeg skal. Skål og klem.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits