29.08.2013

Så var det plutselig langhelg på meg. Har ikke fått tid til å sette meg ned riktig før nå. Dagen har gått i ett. Her er det planlegging og innkjøp til den store gullmedaljen. Nå er snart alt i hus, mangler bare bobler til lørdag, det skaffer vi imorgen. Kjenner nå at det skal bli godt å slippe vekkerklokka imorgen, selv om vi har en million ting som må fikses. Men med en hel dag fri satser jeg på å få gjort mesteparten iløpet av dagen slik at det er kun touch up som skal til på lørdag.

Har virra rundt her å prøvd klær også... hvorfor er det egentlig slik at når du skal ut på fest eller andre happenings så har vi jenter aldri noe å ha på oss???? Sitter litt med den følesen idag, men det ordner seg nok tenker jeg.

Kjekt at dere likte diagrammet jeg la ut tidligere idag.. hehe - følte det var litt meg.. Tusen unnskyldninger alltid for å ikke trene. Noen som kjenner seg igjen?

Espen sitter å får med seg valgmålinger og debatter/diskusjoner og løper som en gal innimellom og jager på edderkopper. Det er tiden da de flytter inn, og det liker jeg ikke. Usj.

Nei, tenker jeg skal finne senga å boka mi før jeg jakter på Jon Blund. God nattForøvrig en spennende bok som kan anbefales. Dersom du liker Dan Brown så liker du Tom Egeland. Mye av de samme referansene her.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits