Stay Hydrated

Phuuuu. Dagens første (og muligens eneste) treningsøkt unnagjort og det før kl. 0630! 


 Ferdig ny dusja og påkledd (iallefall anstendig antrukket) før kl. slår 0700 - det er ikke ille. Ble så inspirert at gårsdagens Tone it up, kombinert med høy musikk at jeg like godt fortsatte idag tidlig. Det er noe med at når du får tatt deg en tidlig økt så føles det så mye bedre og friskere etterpå. Jeg trener på tom mage da jeg får lett sting, så derfor tar jeg frokosten etter treningen. Men jeg passer alikevell på å drikke vann før jeg starter på.

Denne Camelback flaska er den beste investeringen jeg noen sinne har gjort. Jeg drikker 2 til 3 ganger så mye vann iløpet av dagen enn før. Det er i grunnen litt rart men jeg super lett i meg 2 slike på kveldstid før jeg går til sengs. Og jeg merker at det er med på å rense kroppen min. Så jenter og gutter - pass på å drikke mye vann, iløpet av hele dagen.

60-70 % av kroppen vår består av vann, så det er viktig at den får nok påfyll for å kunne yte maksimalt. Vann er også med på å øke forbrenningen i kroppen din, gir mindre sultfølese og en super bonus er at hvis du drikker nok vann så får du også bedre hud.

Oi som tiden flyr. Jeg får kaste meg rundt å hive meg i jobb klær. Nytt møte i dag så her er det fullt kjør. Vi snakkes

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits