Valg 2013Du kan umulig ha fått med deg at det er stortingsvalg nå til høsten. 9 September for å være helt korrekt. Det er jo ikke annet enn valg eller sport på tv for tiden. Noe som nesten får meg til å ønske at jeg hadde sånn pay per view tv slik at jeg selv kunne ha valgt hva som er min kvelds kos.

Jeg har iallefall planer om å forhånds stemme nå til uka. Må jo tross alt gjøre min plikt. Jeg mener og er oppvokst med ordtaket om at dersom du ikke er med å stemmer i valget har du heller ingenting å klage over... Må bare få sjekket opp hva tid de har åpent for forhåndsstemming. Jeg er bortreist i Oslo på selve valgdagen, så derfor blir det forhånds på meg. (som de to siste årene også, kom jeg til å tenke på). Hva med dere? har dere allerede stemt eller kommer til å gjøre?
Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits