A Date with Robbie!

Hei hur det går. Søndag allerede. Hadde en fantastisk kjekk kveld igår med feiring av Mamma Munkejord. Viltgryte og gode kaker. Det er lørdagskos det, ispedd gode slektninger og gode diskusjoner.. hehe Morsomt.

Idag er det den store Robbie Williams dagen i stavanger. Kl. 2000 braker det løs på Viking Stadion, og jeg tar med med godeste Gro og tar turen inn. Billettene var jeg heldig og få sponset så det er jeg kjempe glad for. Det blir et liv med 20-25000 mennesker. Hurra. Håper konserten står til forventningene da de sier at dette kan bli et forrykende show. Gleder meg.

Og kjæresten min Espen skal spille som DJ før konserten. Er stolt av deg gutten min. Kjempe kjekt... 

Legger ved et knippe bilder fra forrige Robbie konserter i Sverige så oppdaterer jeg dere mer om konserten imorgen.Dessverre ikke verdens beste kvalitet på disse bildene da jeg ikke fant orginalene i farta - så det ble scrapbook versjonene. hehe. Uansett. Riktig god søndag folkens - kos dere max, det skal jeg.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits