Morgenstund

Har gull i munn, heter det så fint. Og ja jeg er vanligvis en stor fan av rolige morgenstunder. Bare at idag er jeg så forbanna trøtt. Trøtt som i poserunderøynene trøtt og saktekino trøtt. Jeg måtte kaste inn håndkleet allerede kl. 2130 igår og krype til køys for da klarte jeg ikke mer. Så da sier det seg selv at det også ble lite med trening... En skulle jo tro at siden jeg la meg såpass tidlig igår, at jeg skulle vært utsovet idag men dengang ei. Kjendt at jeg lett kunne ha snoozet på alamknappen i lang tid. Men idag så er ikke det en mulighet dessverre.

Så nå skal jeg ta en laaaang rolig frokost, siste finpuss på badet før jeg må haste ut rundt 8 til møte og ny varedag. Det er egentlig skremmende hvor fort ukedagene fyker avsted, før vi aner det er vi midt i julestria.

Kommentarer

Emilie-Therese

22.08.2013 kl. 10:03
Håper du får en fin dag! :D

Annette

22.08.2013 kl. 13:36
Emilie: Tusen takk, det samme. Her nytes solen :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits