Note to self...

Handle aldri på tom mage...

Nå snakker vi mathandling. Hadde "glemt" å lage matpakke idag, så når jeg da tok turen innom Meny i lunchpausen. Sukk og stønn, der hadde de mye godt og jeg endte opp med alt mulig annet enn det jeg egentlig skulle.Det siste bildet er morgendagens middag - fiskesuppe med masse, masse fisk. Det lå der så fristende at jeg ikke klarte å gå ifra den. mmm, gleder meg allerede.

Så en liten notis til meg selv får bli: husk å handle før du blir sjikkelig sulten! Nå skal det sies at jeg endte opp med en pastasalat med serrano skinke til lunch, så disse godbitende blir min kveldsmat idag. Og dere, halveis i uka allerede. Håper dere har en flott onsdag.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits