En typisk dag...


Starter med morgen kø - i flere kilometer.. Gjesp, jammen godt at det finnes radio. Som i mitt tilfelle står på full guffe, og meg som synger for full hals.

Dagens lunch.. mmmm milkshake fra Ben and Jerry. Har kun hatt den ene selv da.. Miriam, min skjønne kollega hadde den andre. Den var sykt mektig og det hadde holdt lenge med halvparten.

Ellers har vi hatt varedag og full gang. Så dagen har egentlig gått i ett. Vært å fiksa hår, så nå vil jeg egentlig bare synke ned i godstolen.... aaah. Men så var det treningen da.. det er jo tone it up tuesday. Nei, opp og hopp dere.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits