Weeee, det er mandag

God morgen

Ny uke nye muligheter. Har litt å gjøre iløpet av uken før det blir pang avsluttning i helgen med Robbie konsert på søndag. Men først skal det jobbes og planlegges (det nærmer seg fest).

Tenk at vi allerede er halvveis i August?? Hvor blir dagene av, jeg bare lurer. Således med helga, ikke har jeg gjort noe særlig spennende, men flydd avsted har den like godt. Det merkeligste været vi har hatt hele denne helgen. I ett øyeblikk så høljer det ned, et kvarter senere så skinner sola. Ikke helt å bli klok på.

Vi var på en ettermiddagstur ved gausel igår kveld og gikk langs sjøen(gandsfjorden), en kjempe idyllisk plass med masse flotte eiendommer. Her er noen få bilder fra den:

Herr Hansen i sitt rette element...

Finn Bambi... Ikke så lett å se her på bildet, men vi traff plutselig på to søte, små dådyr i skogholtet.Gandsfjorden med utsikt over til Dale. Fjellet til høyre er Dalsnuten, fantastisk flott tur å gå hvis du vil ha den beste utsikten til Sandnes og Stavanger. Et absolutt must og kan anbefales på det sterkeste.. hihi til om med late meg har vært der.

Så var mandagen i gang igjen, skole er oppstartet, jobben er igang - det merkes på trafikken. Back to normal. Ha en riktig god mandag <3 og en god uke.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits