New in... Aztec

Høstens første innkjøp...

Har bodd i denne oversized cardiganen store deler av helgen - såååå deilig å pakke seg inn i når det er litt småkjølig ute. Har kastet meg på to trender i samme slengen med denne jakken - både oversized og aztec.. and I L.O.V.E itDenne kan bli din fra sheinside, her for den nette sum at ca 190 kr... Et riktig røverkjøp.

Ellers har søndagen gått sin gang. Fotballkamp på tv´n i bakgrunnen og en tur/økt kan jeg også skrive opp idag. Var nede ved sjøen og gikk en flott tur der. Heia Viking!

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits