Blody hard

Jeg mener, hvor vanskelig kan det være å finne seg en dress, i hvitt???? etter en runde på kjøpesenter idag - tydeligvis veldig. Det er så typisk meg. Når jeg endelig har bestemt meg for noe jeg vil ha, du vet, satt deg inn på en tanke/ide, finner du ikke det du vil ha. Det er iallefall story of my life.

Hadde det likedan tidligere i sommer, hvor jeg fikk for meg at jeg ville ha en fersken farga hi/lo dress - tror du jeg fant den? nope, det ble en tilsvarende men ikke helt som jeg hadde tenkt.


Siden jeg ikke finner en hvit dress ute i butikk for øyeblikket så vurderer jeg dette antrekket til Black and white... 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits