Slow friday

Har ligget godt under dynen nå i flere timer og bare slappet av. Det var akkurat det kroppen trengte for nå kjenner jeg energien er på vei tilbake igjen.Siden formen ikke er helt på topp idag blir dette fredagskvelden min istedenfor alt annet jeg hadde planlagt. Skulle ha gjort en del i hus og heim, men det får vente litt. Dessuten så pøser det ned ute og det helper ikke akkurat på humøret det heller. 

Det diskuteres en del i heimen her om dagen. Det er potensielle muligheter i nærmeste framtid, så det blir litt diskusjon fram og tilbake vedr. disse mulighetene. Jeg håper jeg kan komme med flere detaljer litt senere, for dette kan bli en spennende mulighet for Herr Hansen.

Håper dere har en bedre fredag en det jeg har og/eller har en allerede god helg.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits