A rainy thursday

Etter en superflott formiddag så åpna himmelen seg plutselig med sjikkelig ruskevær. Godt å bruke kvelden til litt egenpleie. Å så er jeg så utrolig fysen på noe smågodt idag... hmm er jo nesten helg jo. Kansje jeg kan unne meg en liiiiten skål?

Men først nå venter middagen - Fylt feta kylling med salat og grønnsaker. Det skal bli godt.

Er det forresen noen som kansje skal ut på nattåpent å shoppe litt på kvadrat ikveld. Åpent helt til 2400. Jeg har fått min dose kvadrat idag, så jeg holder meg hjemme og koser meg her isteden.

Riktig god torsdagskveld

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits