Make me up

Gleden var særdeles stor da jeg idag oppdaget at Nelly.com har fått Make up store inn i sitt sortiment.

Dette er et merke jeg har tidligere brukt masse og er veldig bra fornøyd med. Desverre er det ikke så mange utsalgssteder i nærheten av meg så min eneste sjanse for å få kjøpt dette har vært i stavanger eller andre storbyer. Noe som jeg synes ble litt tungvint i denne teknologialder.

Dette er bare noen få av mine favoritter og nye ønskede produkter. Du finner dem her (adlink)

Deres øyenskygger er kjempedryge og meget gode på fargen. Jeg bruker også disse som eyeliner med en våt kost og de sitter hele dagen.

Caviar trenden har de tydeligvis også hengt seg på. Så kjekt, det skulle jeg ha vist tidligere da jeg sonderte rundt på nettet for å få tak i Ciatè´s som i en periode var helt utsolgt. Masse spreke fargen i disse.

Concealer (det store bildet) er mega, denne brukes hver dag og jeg legger et tynt lag på øyenlokkene for å få øyenskyggen til å sitte bedre. Denne kan du også bruke til å dekke over diverse, mørke ringer, kviser o.l. Leppestiftene har jeg ikke prøvd en

da, men den esken i nude med 3 stk SKAL jeg ha. Må nok også ha med med facemist og treatment mascaraen. Førstnevnte er kjempe bra å ha til å seale din makeup men også for å tilføre fukt ved en evt. flyreise eller kjøle ned i solen.

Synes alltid det var så stas å få med deres eget magasin når jeg kjøpte produktene. De er kjempe flinke på inspirasjon  og masse farger. Hadde jeg bare vært like vågelig i makeup veien. Her er jeg nokså plain gitt. Men er det noen andre der ute som har noen erfaringer med merket? og isåfall hva synes dere? 

Riktig god Onsdagskveld

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits