I love me some sale

God morgen. Sitter her støl og stiv etter gårsdagens økter.. så enten har jeg gjort noe forferdelig feil eller så var det virkelig et par gode økter. Satser på sistnevnte.

Surfer litt rundt i morgentimene og ser at Nelly har 20% rabatt på NLY Trend merket sitt helt fram til fredag kl. 10.00 så løp å kjøp.... Masse god biter som jeg ønsker meg selv også.

1 Glitter Top // 2 Sofisticated jacket // 3 Croisetted pant // 4 The trend sweater // 5 Franca sweater // 6 Twisted angle shoes // 7 Rude top (adlinks)

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits