Morgenstund

Her er det frokost på gang. Og min morgensbuddy står til tjeneste..Jeg er ingen stor kaffedrikker, men for å få sjikkelig ro over morgenstunden er det ingenting som en god latte til å starte dagen. Det har bare blitt noe jeg føler jeg må ta meg tid til.

Jeg vet ikke helt når jeg begynte å drikke kaffe, men jeg mener å huske at det begynte så smått da jeg jobbet som guide i spania. Der ble det en rutine å ha en kafe con leche (kaffe med melk) hver gang vi var på flyplassen for å hente eller levere nye gjester. Kaffen i spania er jo kruttsterk kontra den vi har hjemme så når du var oppe midt på natten og gjerne bare hadde hatt et par timer med søvn så var dette en lifesaver.

Det hender jeg tar meg en kopp te også i ny og ne, men jeg koser meg mer med kaffen. Derfor var det litt krise når kaffemaskinen min tok kvelden her for et lite år siden,  gleden ble stor da jeg fikk ny maskin til jul av Espen. Denne er riktignok helautomatisk med kapsler, men den har egen steamer noe som er for meg et stor must.

Nå skal jeg sette meg ned og nyte frokosten mens TV2nyhetene ruller i bakgrunnen - så er det tid for jobb og varelevering igjen. 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits