Bilder fra en deilig helg

Så var mandagen over oss igjen, og det nærmer seg skolestart og slutt på ferie for de aller fleste nå. Hadde en deilig dag igår med en flott tur i det flotte området vårt. Jeg og Espen tok en tur ut mot Hommersåk og plutselig så ble det en søk på hytte.

Bersagel øst - her bygges det et helt nytt hyttefelt. Fantastisk flott plass og Yes tar gjerne en hyttet her i nærmeste framtid.


Tumbs up - fra Espen. Her kan vi lett bygge og bo. hehe

Via Høle og Bersagel tok vi videre en tur til Hommersåk og tok en pause der. Anbefaler virkelig å ta ut på en søndagstur i deres nærmiljø. Da kan du lett oppdage nye perler som du ikke har sett før. Det har iallefall jeg gjort idag.
Skal en ha hytte ved sjøen bør en jo også kjøre stil med båt


mmm. Elsker is på sommeren - ny sommerfavoritt


Antrekk: boblevest - Lindex // skjorte - vero moda // bukse - Gstar


Rogaland er ikke så aller verst i sommer og solskinn gitt. Jeg elsker fylket mitt.


Back home - to my book and a glass of wine - relaxing

Sommer for meg er en god bok eller ti. Leser mye på sommerstid og synes det er deilig å bruke helge morgenen til å lage frokost for å så ta med ut , og så sitte og slappe av med en god bok eller eg bra blad. Da kjenner jeg at kroppen slapper av.

Ønsker alle en riktig god uke og en enda bedre mandag.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits