Happy Weekends

Så var helgen kommet og hvilken lykke. Det har vært en slitsom uke på jobb, men jeg satser på at neste uke blir en bedre uke.

Var så heldig at solen tittet fram idag til 19 deilige grader så da ble ut å nyte sola når jeg kom hjem fra jobb. 

Elsker sommer. Tok med en liten treat til meg selv idag - stor bukett med blomster som nå får pryde stuen.Nå skal bloggheader friskes opp tenker jeg. Den jeg har nå er jo så kjedelig. En som ligger generisk på blogg.no sine sider. Det er uansett et prosjekt å jobbe videre på til uka. God lørdagskveld og helg alle sammen.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits