Snart helg

God fredagskveld.

Sitter mett og fornøyd og slapper av, klar for å ta helg. I mitt tilfelle trer den inn imorgen ettermiddag. Og etter det skal jeg gjøre så lite som overhodet mulig. Håper på flott vær slik at jeg kan sitte ute og nye sensommeren med et glass bobler og noe lesestoff.

 

Skal nyte noen gode magasiner og en bok iløpet av helgen

Den nye Ikea katalogen landa i postkassen idag. Den kan jeg fortape meg i, i flere timer.Nye magasinkasser er innkjøpt - så får vi se når jeg får ryddet plass til dem.

En riktig god helg til dere alle.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits