30 day challenge - the end of an era

God morgen. Tenkte å ha en siste update på 30 day challenge. Igår var siste og 30 dag i min egen utfordring. 

      
Yupp, pulled throug.

Fullførte med glans og fikk notert 2 siste økter så resultatet ble 24 økter på 30 dager. Ikke helt etter boka, da jeg var klar for å klare dette med flagget til topps. Alikevell 6 økter under mål er ikke så aller verst. Jeg skrev i starten på denne challengen at jeg ikke kunne gjennomføre et #hundredagersprosjekt, for det var i overkant ambisiøst, så jeg gikk ned til 30 dager som jeg følte var mere oppnåelig. Det ble noen dager på slack som ble litt vanskelige å ta igjen. Men uke 1 startet veldig bra med motivasjon på topp med 8 økter på 7 dager - den beste uken uten tvil, men også den eneste uken der jeg la inn morgensøkter - og det er for min del uten tvil den beste måten å gjennomføre dette prosjektet på. Hadde jeg fullført med morgentreninger hver dag er jeg overbevist om at dette hadde gått veien.

      

Anywho - sykklene er tatt fram fra støvet, nye treningsklær er innkjøpt og 2 kilo mindre i sekken. Det går rette veien iallefall. Målet er jo en letterer Annette fram til Jul - for da må bikinen tas fram igjen. Og det målet skal vi klare - flere turer og flerer økter i nærmeste framtid. Det gjelder bare å utfordre seg selv.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits