Onsdags kos

      

      

Espen rota fram den nedarva vaffeljernet og disket opp med vaffler til kvelds. Som fin avsluttning på en 30 dagers treningsperiode. Mmmm det smakte helt fortreffelig. Flinke kokken min.

Men før kvelds hadde vi oss en flott tur ute på Sele stranda og nøt de siste solstrålene.

      

      

      
Kan jeg friste med en hytte ved sjøen/stranda? Det ligger en del eldre hytter ca 20-50 mtr. fra stranda. Kjempe flott lokasjon og hvilken utsikt.

      

Perfekte forhold for både seilbrett og Kiting idag, da det var en del vind. Hærlig sport. Ha en fortsatt super lille lørdag mine lesere.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits