Wakey Wakey

God morgen, med kaffe koppen

Peoner, flotteste blomstene som finnes.


Her skinner solen idag og jeg velger å ha litt sommer farger inne enda.

Allerede onsdag og halveis i uken. Idag lanseres Bik Bok´s nye kolleksjon med Mary-Kate og Ashley. Blir spennede å se hvordan kolleksjonen blir seendes ut. Den ser nokså mørk ut på sneekpeeken de har lagt ut på sin nettside. Sort, nagler og litt biker inspirert. Synes alltid de har hatt en flott stil, litt sånn chabby og bohemsk. Mulig at jeg må ta en titt innom den nærmeste butikken iløpet av dagen. Er det noen av dere som skal shoppe kollesjonene idag?

Rolig morgen her i hus, jeg er fremdeles alene da Espen er på overnatting på Tau. Nå skal jeg bare spise opp og så er det avsted til jobb og klargjøring for morgendagens vareinnrykk. Er utrolig trett idag og føler at tiden flyr avgårde uten at jeg helt henger med.Det kommer nok til å ta litt tid før jeg våkner ordentlig. Kjenner du følesen?

And remember: - Years wrinkles the face, but to give up entusiasm wrinkles the soul - 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits