Tone it up Tuesday

Love your body - thick or thin.. tone it up!

Idag er det på tide å dra seg selv i nakken og kjøre på med en liten treningsøkt igjen. Alt for lenge siden sist nå. Har vært så slakk at jeg ikke har orket de siste dagene.

Ramla over dette youtube klippet her (klarer desverre ikke laste opp) som heter tone it up for en liten stund siden og synes det var så gøy at det måtte testest ut. Disse klippene er akkurat lange nok (les korte) til at jeg gidder å kjøre med. Bli med på en runde da. Sommeren er nesten slutt men det er ingen unnskyldning for å slakke.. hehe

Så idag kan jeg loggføre 2 økter. En med vekter for armene og en med lår og rumpe. Lår og rumpe delen svei som bare det, men jeg trenger seriøst å gå til anskaffelse av en treningsmatte for dette tregulvet tar knekken på min knær. Noen som vet hvor en kan få tak i en som ikke er for dyr?

Mine vekter er innkjøpt for flere år tilbake (og ikke særlig flittig brukt før nå) og jeg kan skifte ut hvor mange kilo jeg vi ha på. Idag sto de på 2 kilo hver.. phuuuu snakk om det kjentes. For de øvelsene jeg fulgte ble det alt for tungt, så her må vekten kjøres ned kjenner jeg.

Men alt i alt. En god økt/er - sjekk opp youtube og tone it up så får du masse inspirasjon, det fikk iallefall jeg. Go for it - pump it up.

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits