Raindrops keep falling on my head

      

Kjenner du følesen av å ligge under dyna å høre på trapsregnet?? Våkna før klokka slo og lå og hørte på at himmelen åpnet seg. Det er en deilig følese. Spesielt om du er så heldig at kjæresten ligger og holder rundt deg i tillegg. I sånne øyeblikk skulle jeg ønske jeg kunne ligge å dra meg enda litt mere.

Det er varedag på jobb og det krever en tidlig start. Og når det er såpass grått ute så tar min kropp litt lenger tid før den kickstarter. Da er det godt med en god frokost. Ser ut til å bli en helgrå dag og det føles som om torden ikke er så veldig langt borte. Med andre ord. En god dag til å være inne og finne på noe gøy (for de av dere som ennå ikke har starta skole og jobb). Eller rett å slett bare pleie seg selv. Noe varmt i koppen og en god bok. Det hørtes ikke helt feil ut. Håper dere alle får en fin dag.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits