Update: 30 day challenge

3 dager igjen av min egen utfordring..... 

      

30 dager og 30 treningsøkter.. ser ut til å ikke gå så veldig bra til tross for gode intensjoner. er idag på dag 28.. og kun 22 økter er unnagjort. Dette er kjempe bra iforhold til vanlige forhold så jeg sier meg alikevell fornøyd, og jeg har 3 dager igjen (idag medregnet) så tallet kan pyntes på. 

Hadde store forhåpninger om å ta igjen noen økter i helgen spesielt lørdag men ble overfallt av et merkelig vær. Med storm i vindkastene, tropisk regn og lyn og torden. Ikke akkurat noe bra utevær dessverre. Så både lørdag og søndag forble blanke. og 8 økter på 3 dager... hehe selv ikke jeg kan være så positivt innstillt. Denne gangen gikk det ikke. Oppskriften er å bruke morgenene til en økt og ved anledning presse inn en økt på ettermiddag/kveld.

Men alt i alt så er jeg alikevell fornøyd.. 2 kilo lettere.. hehe, der er ikke all verden, men det er på rett vei. Kutt i godteri handelen og er mere bevisst på middagshandelen og vil påstå at vi blir stadig sunnere... Det er fremdeles noen måneder til ny bikinikropp må tas frem så det er ikke utenkelig at mine ny innkøpte bikinier kan henges på en litt bedre/tonet kropp.

Klem og god kveld videre #trening eller ei... :D

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits