Home sweet home

Da var vi kommet hjem igjen etter 4 timer i bil. Øsepøse vær med regndråper så store som håndflaten til tider. Blir sliten av slikt kjørevær. Da er det ekstra godt å komme hjem igjen. Hjem til sin egen seng. Blir tidlig kvelds her i hus idag, det skal bli deilig. Ha en riktig god søndagskveld.

Så har også teen kommet i hus. Baronessens rosethe er er must her i hus og jeg må ha en årlig tur inn til rosendal slik at jeg får fyllt på lageret mitt. Job well done.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits