Fall feeling

God morgen. Sitter her i en døs enda. Våkna opp til det tordenvær her i Kvinnherad. Det blåser og det ruller i lufta, sjikkelig høst assosiasjoner. Til stor kontrast fra igår da vi hadde det flotteste været på lang tid.

Hadde jo store planer for dagen. Men ble litt punktert av diverese ting. Jeg går ikke lang tur i lyn og torden altså, nope no way. Da blir det heller trasking på det lokale shoppingsenteret her på Husnes. Klærne mine er gjennomdynket i parfyme... Usj, var meg og pakking. Sjekka flagongen senest igår morges og tenkte at det skulle gå fint å legge den på toppen uten en plastpose rundt men dengang ei.... Resultat: en god duftende koffert.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits