On the road again

Kom oss av sted i ni tiden idag og missa ferje nr. 2 og måtte vente i en time på ny en. Det gjorde heldigvis ingenting for da ble det tid til en is i det flotte sommerværet. Vi har hatt opp mot 28 deilige grader og sol fra nesten skyfri himmel. Kjenner at jeg lett kunne blitt vandt med 4 dagers arbeidsuke og permanent langhelg.

Deilige nydelige skånevik. Hvor vi fikk en times pause i sola

Espen har jobba på veien så vi fikk en tur innom Rosendal og baroniet. Jammen om vi ikke traff NRK båten #nrksommer, der var både Tore på sporet og lidolido, så det ble litt kjendis spotting på oss.

Får ta ett billeddryss fra baroniet imorgen. Har bilder i hundretalls. God helg :)

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits