Fredagsmorgen

Sitter her å spiser frokost og nyter en latte. Venter på at Espen skal bli klar på badet slik at vi kan få tatt avsted nordover. Hadde planer om å stå opp tidlig som vanlig, men jeg kom meg dessverre ikke til sengs før klokken var godt over ett. Så derfor dro vi tiden/morgenen litt ut idag iforhold til planen.

Det tar en ca 3 timer å kjøre til Husnes. Men været ser ut til å være bra (det blåser litt så kansje vi merker dette på båten) så det blir bra kjørevær. Joggeskoa og treningsklærne er nedpakket slik at jeg kan få tatt igjen de øktene jeg burde ha tatt de siste dagene. Kjenner jeg har vært lat og ikke giddet. Derfor foretrekker jeg å ta en liten økt på morgenen. Det er lettere å stå opp og hive seg på mølle. Da kan du iallefall godskrive en treningsøkt. Dess lenger jeg venter, dess lettere er det å ikke få aktivisert seg ser jeg.

Gleder meg til å se Rosendal og baroniet igjen, det er noen år siden sist nå. Det er jo så flott der oppe. Skal få sendt et billeddryss iløpet av helgen. Jeg har tilbrakt mang en barndoms ferie i Kvinnherad og jeg synes det er en flott plass. Der kan jeg reise når jeg trenger fred og ro. Da står det alltid en rom ledig hos min kjære tante. Godt å vite.

Nei nå hører jeg at det nærmer seg takeoff. Jeg får kaste meg rundt å få ned de siste tingene. Vi prates mere senere, nyt fredagen :)

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits