God kveld

har tusen prosjekter gående nå samtidig og forsøker å få endene til å møtes. Skulle vell egentlig ha pakka ferdig siden vi reiser så tidlig imorgen men jeg finner ikke noe å ha på meg..... Hørtes det ut som et kjendt problem?

      

Så her ligger da kofferten min sikkert stapp full av ting jeg egentlig ikke trenger. Må sååååå bli bedre på den pakke biten. Har en drøm om at jeg skal klare å sette i stand antrekk på forhånd og smack så er kofferten klar. Nå er det jo bare en liten helgetur men alikevell. Det er samme problem som alltid.

Derfor går jeg heller litt fram og tilbake til tv og nettsurfing og planlegging av party..

      
Det blir litt #DIY greier til festen. Pynt og stash må en jo ha. Så siden temaet er sort og hvitt blir også detaljene dertil. Har laga pompom´s av silkepapir som jeg tenkte å henge litt rundt. Glassene må jo også stå i stil så de har blitt dekorert. Dette er bare vanlig plast glass du kjøper på butikken som jeg har pynta på.

       

Partytelt er innkjøpt fra Europris, fikk dem grisebillig for 299 kr. stk. Så nå er vi forberedt på all slags vær (vi bor jo tross alt på vestlandet), men når det er sagt så er godværet bestillt. Hehehe, tror du jammen meg ikke at vi også har gått til innkjøp av rød løper... hihi. Dette blir bare så utrolig morsomt. Gleder meg som en liten unge å sette i stand alt dette.

Håper dere alle har en god torsdags kveld. Jeg tar nå helg og går gå tilbake til pakkingen. Natta

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits